Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboráky po italsku

Autor receptu: Peťa:-) (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábeme syrové brambory, omyjeme a nastrouháme. Slijeme z nich částečně vodu, a ochutíme je solí a pepřem. Přidáme vejce, česnek, majoránku a dle potřeby mouku a mléko tak, aby těsto nebylo tuhé. Nakonec přidáme nastrouhaný parmezán. Smažíme jako placky na rozpáleném tuku dozlatova po obou stranách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
Arabela |8. června 2013
Uložím a vyzkouším, se sýrem je to zajímavé... Díky :-))) Odpovědět
pajunc |8. června 2013
díky za inspiraci :-) Odpovědět
candlemania |8. června 2013
paráda.. máme moc rádi 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!