Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborák jemný

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do mixéru dáme vodu a po Částech přidáváme oloupané, na plátky nakrájené brambory. Chceme-li bramborák hrubší, mixujeme velice krátce, skutečné jen pár vteřin. Kdo rád bramborák jemnější, mixujeme o nějakou vteřinu déle. Do bramborové drti vmícháme mouku, sůl s česnekem a pečeme pak placičky na pánvi. Z tohoto množství jsou 2—3 bramboráky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |22. řijna 2013
dobré Odpovědět
Dessyna |22. řijna 2013
Vodu naopak slévám, abych mohla mléko přidat. A strouhám taky, postupem doby část jemně, část hrubější struhadlo. Odpovědět
Victor |22. řijna 2013
Bez vody a bez mléka!(Moje heslo je mlíko na rakev víko!!!) Odpovědět
T3r3z |3. června 2013
Přesně tak, bez té vody...:-) Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
tak nevím, nikdy jsem brambory na bramborák nemixovala, ale strouhala(máme rádi ty drobné třásně), a přidávat vodu?......, já dávám mléko Odpovědět
tamata |26. listopadu 2012
ten nikdy nezklame :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!