Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboračka

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nakrájenou zeleninu a brambory dáme vařit do většího hrnce, zalijeme 1 litrem vody, přidáme bujon, osolíme a necháme vařit. 2. Přidáme předem namočené sušené houby včetně vody, ve které se máčely. Až bude zelenina hodně měkká, vyndáme cibuli, celou mrkev a celer. 3. Na jíšku rozehřejeme máslo, přidáme hladkou mouku a mícháme tak dlouho, až jíška zezlátne. Ihned ji vlijeme do vroucí polévky a necháme asi deset minut povařit. 4. Úplně nakonec rozklepneme vajíčko do skleničky, nešleháme a přes vidličku vmícháme do vařící polévky. Podle chuti přidáme rozmačkaný česnek, majoránku a pepř.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |27. září 2013
Je vynikající! Odpovědět
kote19 |27. února 2013
dobrá :) Odpovědět
Anet7 |29. ledna 2013
Moc dobrá :) Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
přidávám čerstvý libeček Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
dělám často Odpovědět
Hana 19|19. února 2014
dělávám velmi podobně a je moc dobrá. Občas do ní dám trošičku květáku, či pórku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!