Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňské špagetky

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 600 g mleté
  • protlak, 120 g rajče
  • Eidam, 120 g tavený sýr
  • špagety, 250 g těstoviny
  • 1 kus cibule
  • 1 balení bujon
  • 1 lžíce olej
  • 2 stroužky česnek

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme najemno a opečeme na pánvi dozlatova. Přidáme mleté mas, česnek a podlijeme malým množstvím. Později přidáme rajský protlak, vše vydusíme na hustou konzistenci a ochutíme bujonem. Do špaget nalijeme olivový olej a servírujeme posypané sýrem. Můžeme ozdobit bazalkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |7. září 2013
dobré Odpovědět
johny |23. srpna 2013
dobré Odpovědět
ssupperr |12. července 2013
toho bych se ujedla... Odpovědět
lucahal |27. června 2013
miluju Odpovědět
janča88|12. listopadu 2013
tak tohle dneska uvařím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!