Staňte se našimi fanoušky na:

Bílé gazpacho s chorizem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata oloupeme a spolu s ostatní zeleninou nakrájíme na drobné kousky. 2) Chléb namočíme ve vodě. Poté vyždímáme. 3) Trochu zeleniny odložíme na ozdobu. 4) Vše kromě odložené zeleniny, parmazánu, bazalky a choriza rozmixujeme na kaši. 5) Chorizo nakrájíme na kolečka a restujeme na oleji. 6) Polévku rozdělíme do mističek, ozdobíme kolečky choriza, hoblinkami parmazánu a lístky bazalky. Podáváme s nerozmixovanou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!