Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek s cuketami a liškami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso potřeme olejem a necháme přes noc v lednici 2) Cuketu nakrájíme na kolečka, cibuli na půlměsíčky, lišky dle chuti. 3) Maso opékáme 2 minuty z jedné strany na prudkém plameni, otočíme a opékáme 2 minuty, snížíme plamen a opékáme 3 minuty. 4) Maso vyjmeme, osolíme a opepříme. 5) Zeleninu osmahneme na oleji. 6) Do výpeku z masa nalijeme víno, přidáme máslo a svaříme v omáčku. 7) Biftek podáváme se zeleninou přelité vínovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
Dobrý nápad Odpovědět
sonizna |8. června 2015
Dobrá inspirace Odpovědět
objev |1. června 2015
Použít lze i jiné maso na steaky, ale myslím ,že roštěnec je naprosto ideální. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!