Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinkový likér

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bezinky vaříme ve smaltovaném nebo kameninovém hrnci 15 minut, odstavíme je a necháme vystydnout, přecedíme je, ale nemačkáme ani nelisujeme. Do scezené šťávy přidáme 1 vanilinový cukr a 6 lžic černé kávy (kávu necháme třikrát vařit) a vaříme 3 minuty. Odstavíme, necháme vychladnout, pak přidáme ½ l tuzemáku a zamícháme. Tři měsíce necháme uležet v lahvích.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |27. května 2015
U nás ho dělá sousedka a je vynikající a také pěkně silný!!! Odpovědět
blanca.mysicka |14. května 2013
Také dělám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!