Staňte se našimi fanoušky na:

Beskydský jehněčí guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblaníme,zbavíme tuku a nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou slaninu nadrobno pokrájené cibule.Přidáme připravené maso,lehce ho opečeme,pak osolíme,opepříme,podle potřeby podlijeme a zvolna dusíme dopoloměkka.Šťávu vydusíme na tuk,pak maso poprášíme hladkou moukou,znovu opečeme,posypeme sladkou paprikou a promícháme.Přidáme rajský protlak,nakrájené feferonky,zalijeme vývarem,promícháme a zvolna dusíme,až je maso měkké.Nakonec do guláše vmícháme nudličkybarevné papriky,kolečka jarních cibulek.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. září 2014
jehněčí ano Odpovědět
šupina73|6. května 2013
dala bych si Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!