Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská sváteční kuřecí prsíčka

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do každého řízku nařízneme kapsu, jablečnou dužinu nakrájíme nadrobno, estragon otrháme. Jablka smícháme s estragonovou hořčicí a estragonovými lístky, směsí naplníme kapsu a sepneme párátkem. Rozehřejeme olej a asi 15 minut pečeme plněné řízky z obou stran, vyndáme a uchováme horké. Nudle uvaříme podle návodu, cukety nakrájíme podélně na plátky. Na omáčku rozehřejeme tuk a zpěníme na něm mouku, za stálého míchání přilijeme vývar a mléko, povaříme 2-3 minuty. Osolíme, opepříme a dochutíme dijonskou hořčicí s medem. Slijeme nudle, plátky cuket podusíme asi 2 minuty na lžíci másla, osolíme a opepříme. Přimícháme nudle a znovu prohřejeme. Řízky dáme na talíře, obložíme nudlemi a cuketami, přelijeme omáčkou a nakonec ozdobíme plátky jablek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!