Staňte se našimi fanoušky na:

Bažant s červeným zelím na červeném víně

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze dvou upečených bažantů odřízneme čtvrtku jednoho z nich.Maso a vnitřnosti nasekáme nožem na velice drobné kousky a společně se špekem a cibulkou lehce osmahneme.Podlijeme červeným vínem a omáčkou z bažanta.Přidáme strouhanku, aby se vytvořila pasta, s níž potíráme opečené toasty.Zalijeme je omáčkou, která se zespoda vsákne do houstiček.Ovšem nejdůležitější ingrediencí je směs koření na zvěřinu, kterou si nechá každý jako své tajemství. Podáváme s bramborovými knedlíky a červeným zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lukas.p.jakubcik|23. listopadu 2012
nekdy bych chtěl ochutnat...vypadá to moc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!