Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččina kachna

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachny omyjeme, posypeme solí a pepřem.Cibuli oloupeme.Bylinky a drůbeží játra omyjeme a osušíme.Nasekáme nadrobno.Rozpálíme máslo a cibuli a bylinky na něm krátce osmahneme, vyjmeme a dáme do tepla.Na tukuo pékáme 3 minuty nasekaná játra.Přidáme osmahnutou cibulku a bylinky, přimícháme žloutky.Protřeme jemným sítem a kachny touto směsí naplníme.Otvory zašijeme .Zeleninu do polévky přidáme.V pekáči rozpálíme zbylé máslo, kachny do něj vložíme a zeleninu rozložíme kolem.Osolíme, opepříme.Při mírné teplotě necháme dusit 1,5 hodiny.Občas přilijeme vody.Pak kachny ještě půl hodiny dopékáme, na kůrčičku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
JanaB |29. května 2013
zajímavý recept, neznám, 1+ Odpovědět
honzíček |15. května 2013
tak dvakrát do roka si dám kachničku Odpovědět
evahu |5. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!