Staňte se našimi fanoušky na:

Anglická pečeně na studeno

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso opereme, 1 den před přípravou marinujeme v zelenině a oleji, necháme v chladu a osolíme. Druhý den rozpálíme tuk, vložíme marinované maso a dáme do horké trouby. Pečeme rychle a tak, aby z masa nevytékala krev, ale růžová šťáva. Maso vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky a ozdobíme zeleninou. K masu podáváme malé nakládané okurky, studené omáčky, hlávkový salát, rajčata, okurky, ředkvičky apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |2. července 2013
fotka evidentně neodpovídá receptu.... Odpovědět
Vlasta78 |10. května 2013
to vypadá moc dobře :-) Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
planeta |4. prosince 2012
líbí se mi, vyzkouším, dávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!