Staňte se našimi fanoušky na:

Amur dušený s koňakem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce amura osolíme, slabě opepříme a v kastrole na másle rychle na všech stranách opečeme.Pak přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli, podlijeme vývarem a vínem, přidáme francouzské máslo (30 g másla s 20 g hladké mouky). Zakryjeme pokličkou a v troubě dusíme asi 15 minut. Amura vyjmeme a upravíme na mísu. Zahoustlou šťávu procedíme, ochutíme worcesterskou omáčkou a koňakem, přisolíme a přelijeme jí rybu na míse. Povrch amura posypeme drobně nakrájenou cibulí. Podáváme s vařenými bramborami nebo dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-3 |17. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
ryby mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!