Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Sladké recepty
Vařená buchta podle Zuzky
Další fotografie
Vařená buchta podle Zuzky
Autor receptu:
mikotka
(53 receptů)
mikotka
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
10 min.
PT10M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
250 g tuku Hera
4 vejce
2 hrnky cukru krystal
2 hrnky mouky polohrubé
1 balení vanilkového cukru
1 balení kypřicího prášku
2 lžíce kakaa
1 hrnek vody
Pracovní postup:
Na mírném plameni necháme rozpustit tuk a postupně k němu přidáme vodu, cukr, kakao a dobře promícháme.
Jeden hrnek vzniklé směsi si necháme stranou, do zbytku vmícháme celá vejce, vanilkový cukr a
kypřicí prášek
.
Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě asi 15 min. Po upečení polijeme zbytkem základu.
Buchta bude chutnat tomu, kdo má raději vláčnější buchty. Lze ji po polití posypat strouhaným kokosem.
Zkuste také
Jablkové lívance z Kostomlátek
20
3
5
Švestkový koláč z křehkého těsta
100
0
2
Jogurtový koláč s ovocem
45
2
5
Peřové knedlíky s ovocem
100
5
4
Barevná perníková chaloupka
100
1
1
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Žanetka
|
2. května 2013
zajímavé
Odpovědět
Já
|
26. dubna 2013
Jé, cca před 20ti lety jsem taky dělala, dnes už se mi vykouřila z paměti, ale po připomenutí určitě opráším, byla výborná
Odpovědět
mikotka
|
25. dubna 2013
děkuji
Odpovědět
Bobina
|
7. dubna 2013
Pekla jsem to kdysi dávno jako bábovku. Teď to určitě vyzkouším na tom plechu! Dík za připomenutí!
Odpovědět
Konato
|
7. dubna 2013
Zajímavé.
Odpovědět
lucy3
|
7. dubna 2013
vyzkouším
Odpovědět
K.Vladka
|
3. března 2017
ukládám
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.