Staňte se našimi fanoušky na:

Albánský guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí a jehněčí maso pokrájíme na kostky,slaninu na menší kostičky.Cibuli nakrájíme,na sádle osmahneme a přidáme pokrájené maso a slaninu.Osmahneme,přidáme rajčatovou omáčku a přikryté dusíme v kastrolu doměkka.Podle potřeby podlijeme rajčatovou šťávou a když je maso měkké,přidáme sterilované fazole a podusíme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Stojí za pokus, jehněčí mi nevadí Odpovědět
ladunka |21. dubna 2013
TAK JEHNĚČÍ NEMUSÍM,ALE NAHRADÍM TŘEBA KUŘECÍM Odpovědět
aB |19. dubna 2013
jehněčí masíčko - mňamka Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Kristyna.Molcarova|7. řijna 2015
určitě někdy zkusím :-) Odpovědět
michelle4|3. července 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!