Staňte se našimi fanoušky na:

Židovská paštika

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na omastku orestujeme cibulku a játra, pak necháme vychladnout. Uvařené vejce natvrdo oloupeme a postupně rozmixujeme s játry, cibulí a česnekem. Vmícháme koření podle chuti a hořčici. Vmícháme i sádlo aby paštika nebyla suchá-drobivá a dáme vychladit. Pokud máme Paštiky více steriluji na 85°C 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šjanka|4. března 2013
ukládám, chci určitě zkusit Odpovědět
petr.helman.5|7. února 2013
Nutno vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!