Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřovka jako pomazánka

Autor receptu: kim (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
109× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Obsah konzervy rozmačkáme vidličkou,přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli,sladkokyselou okurku,nasekané vařené vajce,sůl,mletý pepř,přidáme sádlo,plnotučnou hořčici a směs umícháme dohladka.Hotovou pomazánku mažeme na čerstvý chléb nebo veku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

damanas|21. března 2014
já se poslední dobou těch kupovaných konzerv trochu bojím, je v nich čím dál méně masa a více kdoví jakých chemických náhražek Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!