Staňte se našimi fanoušky na:

Švédské brambory

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory (nové neloupeme) a pórek nakrájíme na kolečka a dáme do pekáče: vrstva brambor, vrstva pórku, každou vrstvu trochu osolíme a opepříme. Zalijeme šlehačkou a v horké troubě upečeme do měkka. Je to dobrá příloha k přírodně upravenému masu, nebo jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Diana|4. června 2013
vypadá to velmi lákavě Odpovědět
uuu|14. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!