Staňte se našimi fanoušky na:

Švédské brambory

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory (nové neloupeme) a pórek nakrájíme na kolečka a dáme do pekáče: vrstva brambor, vrstva pórku, každou vrstvu trochu osolíme a opepříme. Zalijeme šlehačkou a v horké troubě upečeme do měkka. Je to dobrá příloha k přírodně upravenému masu, nebo jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanka007 |25. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Janka D. |24. března 2013
waaaaaaaaaaaaaaaau Odpovědět
Bagorz |28. února 2013
Také bych to jedl samostatně-mňam! :-) Odpovědět
šanela |26. února 2013
pořád dělám pečené brambory, tak zkusím tuhle inovaci Odpovědět
zuzi |19. února 2013
taky zkusím Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Taky stojí za pokus. Odpovědět
biglol |17. února 2013
tohle vyzkouším Odpovědět
kattyr |17. února 2013
Jíme samostatně, je to výborná delikatesa! Odpovědět
Jana 9|22. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Petr121212|29. září 2013
32. srdce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!