Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový krém s želatinou

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody přebereme, odstopkujeme, opláchneme a necháme oschnout. Několik velkých plodů odložíme. Želatinu namočíme na 30 minut do 1 dl vlažné vody. Další 1 dl vody ohřejeme, do horké přidáme namočenou želatinu a mícháme, až se rozpustí. Jahody s cukrem a žloutky rozmixujeme, promícháme s vychladlou želatinou a nakonec vmícháme 2/3 šlehačky. Krém naplníme do formy a necháme v chladu ztuhnout. Vychlazený krém vyklopíme do mísy a ozdobíme zbylou šlehačkou a celým ovocem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. řijna 2014
Ta myšička je bezvadný nápad, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!