Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňský hubník

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby předem namočte a pak povařte. Sušené švestky namočte, vypeckujte a nakrájejte. Z trochu osoleného mléka a krupice uvařte hustou kaši. Nechte ji vychladnout a přimíchejte ostatní ingredience (rozinky můžete namočit předem v rumu) pak všechno nalijte do vymazaného pekáčku a pečte asi 45-60 minut na 160°C dorůžova. Rada: Než dáte do trouby můžete posypat drobenkou nebo strouhaným perníkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!