V míse smícháme olej, koření na drůbež, sójovou omáčku, kečup, cukr a pepř. Kuřecí prsíčka řádně omyjeme, osušíme a vložíme do připravené marinády. Necháme (nejlépe přes noc) v chladu marinovat. Druhý den vyjmeme maso z marinády a opečeme po obou stranách na grilu. Hotová prsíčka odložíme stranou a uchováme v teple. Omytý a okapaný salát rozebereme na jednotlivé listy, mraženou kukuřici a fazolky vysypeme do mísy a necháme "povolit" v pokojové teplotě. Rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky. Všechnu zeleninu naskládáme do velké salátové mísy. Česnek oloupeme a utřeme nebo prolisujeme. Bylinky opláchneme a necháme okapat. Do zakysané smetany vmícháme utřený česnek a můžeme přidat část posekaných bylinek. Kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a zlehka vmícháme do zeleninového salátu. Vše zalijeme připraveným dresinkem a nakonec ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou. Podáváme s pečivem.