Staňte se našimi fanoušky na:

Ajvar z lilků

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilky omyjeme a vcelku upečeme v troubě (asi 10-15 minut). Poté je necháme vychladnout a oloupeme je. Nakrájíme je nadrobno a poté rozmixujeme v mixéru. Za stálého míchání lijeme olej, tak, aby se vše krásně spojilo. Přidáme citrónovou šťávu, sůl a pepř. Vše dobře promícháme. Přendáme do mísy, ozdobíme kousky rajčat a necháme odstát v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |5. září 2013
PODOBNÉ JAKO ARABSKÁ KUCHYNĚ Odpovědět
AdyDari |27. května 2013
vypadá to spíš jak kaše, než salát.. ale zajímavé :) Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
Georgina |2. ledna 2013
mno.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!