Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlovka ze Slovenska

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Listové těsto rozválíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Do středu těsta poskládáme „Harmoniku“ z jablek a piškotů. Na piškoty a jablka rozetřeme ochucený tvaroh a těsto okolo náplně potřeme rozšlehaným vejcem. Přeložíme okraje a i povrch potřeme vejcem. Pečeme asi 20-25 minut v troubě vyhřáté na 150°. Hotový koláč nakrájíme na porce a můžeme podávat se šlehačkou nebo zmrzlinou. Ochucený tvaroh: utřeme měkký krémový tvaroh, moučkový a vanilkový cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |8. února 2013
Paní Kabátová, p.Remková nejspíš nemyslela tyto fotky mnou zveřejněné, ale ty které k tomuto receptu ještě přidla navíc. Fakt je,že jsem tento recept dostala od p. Kozára z Trenčína, proto "Rychlovka ze Slovenska". On tu buchtu nijak nenazval, recept je to vskutku mezinárodní :-)). A je to fakt vynikající dezert. Odpovědět
Hana S |8. února 2013
pardon, píšu v rychlosti a nedávám pozor: buchtu jsem dostala také ze Slovenska a chtěla jsem jí dát na recepty ... někdo mne předběhl :-)) ale neva, hlavně že tu je, je to dobré. Odpovědět
aťka |8. února 2013
vypadá to zajímavě- vyzkouším co nejdříve. Odpovědět
Hana S |8. února 2013
To není možné. Tento recept jsem dostala od mé kamarádky ze Slovenska i s obrázky. Hned jsem buchtu udělala a dala na recepty. Odpovědět
jana.remkova.7 |8. února 2013
No, jmenuje se to malinko jinak, aspoň já jsem to pojmenovala jinak. Tyhle obrázky, které přikládám jsou rozhodně mé:-) Odpovědět
Yvajs |8. února 2013
to zajímavě Odpovědět
olga.melicharova.54|24. května 2013
vypadá to nádherně :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!