Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filety dušené na zelenině

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednotlivé porce rybích filet po obou stranách mírně osolíme. Pouze cibulky z pórku rozkrájíme na tenké plátky a opečeme je na oleji spolu s polovinou másla. Na takto opečený pórek položíme fílé a opékáme dozlatova po obou stranách. Přidáme oloupaná a pokrájená rajčata, nasekanou petrželovou nať a nahrubo rozmačkaný česnek s troškou soli. Vše společně dusíme do změknutí rajčat. Pro zjemnění přidáme zbytek másla a zakapeme sójovou omáčkou. Rybí filety dušené na zelenině podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |27. května 2013
Z bílého masa máme raději kuřecí, ale můžu zkusit :-) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
super Odpovědět
Dessyna |17. května 2013
Věřím, že jsou dobré...ukládám! Odpovědět
K.Vladka|4. ledna 2017
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!