Staňte se našimi fanoušky na:

Pšeničný chléb s kmínem z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hnětací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 330 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka, 610 g pšeničné tmavé chlebové mouky, uprostřed mouky si uděláme důlek a dáme do něj 2 lžičky kmínu, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžiíci cukru s 26 g droždí a do druhého kouta nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme ji na program KLASIK.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |10. února 2015
Děkuji ;-) Odpovědět
pinkchihuahua|10. února 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!