Panna Cotta

  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
  • Panna Cotta
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 5.1.2013

Pracovní postup

Do hrnce nalijeme smetanu přidáme cukr a rozmícháváme do té doby, než se cukr úplně rozpustí. Želatinu vložíme do vody na 10 minut. Po 10 minutách ji vytáhneme a necháme okapat a vložíme do hrnce se směsí, začneme vařit. Želatinu necháme zcela rozpustit. Smetana se nesmí vařit, hlídáme aby se nám směs nezačala vařit. Hotovou směs nalijeme do formiček a necháme přes noc v ledničce. nakonec můžeme zdobit jahodovou nebo čokoládovou polevou.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

chrisshold

chrisshold

Je autorem 7 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cukr krupice  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Želatina  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat