Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová polévka s krůtím masem

Autor receptu: Lenička ART (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Bezlepkové
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • zeleninový, 500 ml vývar
  • hrst, 1 bazalka
  • 1 ks bobkový list
  • pepř
  • dle potřeby a chuti krůtí
  • na ozdobení zakysaná smetana
  • 1 ks červená cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 2 kusy mrkev
  • Loupaná, mohou být i z plechovky. Já je předem vařím, 400 g rajče

Pracovní postup:

V hrnci na troše olivového oleje zpěňte cibuli a stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte krájená loupaná rajčata (i z plechovky), zeleninový vývar, bobkový list a nakrájenou mrkev, Osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyndejte bobkový list a polévku promixujte. Vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky. Krůtí maso omyjte, nakrájejte na kostičky a nechte na olivovém oleji podusit. Přidejte k polévce. Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany a se sýrovými tousty. http://denik-jedne-zrzky2.webnode.cz

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!