Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z jelit s uzeným masem

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(11 hlasů)
Ohodnotit recept
62× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme vodou, přidáme žebra a vaříme doměkka. Žebra vytáhneme, polévku ocedíme, aby nám tam nezůstala žádná kost. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli a dáme do plévky. Přidáme jelita vytlačená ze střívek, uvařené kroupy, podrcenou majoránku, česnek, maso obrané z žeber a chvíli povaříme, dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |20. dubna 2013
máme rádi Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dělám podobně Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobrůtka :) Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Výborná ! Odpovědět
zuzi |19. února 2013
máme rádi Odpovědět
dajul |12. února 2013
dobrota Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
evahu |30. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
vlastimil.jerabek.3|23. prosince 2014
Vlastimil-Vyzkouším Odpovědět
jarec777|2. června 2013
tak tohle musi byt pecka! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!