Staňte se našimi fanoušky na:

Pašerácké kotlety

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a osušené maso rozdělíme na 8 plátků, lehce naklepeme, osolíme a ochutíme vegetou. Oloupané brambory najemno nastrouháme do větší misky a vymačkáme, abychom je zbavili přebytečné vody. Přilijeme mléko, přidáme vejce, sůl, pepř, oloupaný prolisovaný česnek nebo česnekovou pastu a majoránku. Vše důkladně promícháme, těsto podle potřeby zahustíme krupicí. Vepřové plátky poprášíme hladkou moukou a obalíme v bramborovém těstě. V pánvi rozehřejeme dostatečné množství oleje, vložíme obalené maso a pozvolna smažíme, aby se kotlety dobře propekly. Hotové podáváme obložené hlávkovým salátem, rajčaty a salátovými okurkami. Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoli způsob.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusím Odpovědět
verča|10. června 2013
to bych si hned dala, vyzkoušíme Odpovědět
Aggie|9. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!