Uzené maso v hořčičné omáčce

  • Uzené maso v hořčičné omáčce
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 30.1.2013

Pracovní postup

Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte.

Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte.

Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte.

Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí.

Podáváme s kynutým knedlíkem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Iness

Iness

Je autorkou 84 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Hořčice  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Uzené  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat