Trnkové omáčky

  • Trnkové omáčky
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 20.5.2016

Pracovní postup

TEPLÁ s uzeným masem

V horké vodě rozvaříme povidla, zatřeme moukou a ochutíme. Podáváme s uzeným masem a knedlíkem.

ZA STUDENA se Zašmůraným regementem

1/2l mléka a 1/2l vody smícháme se 3 vrchovatými lžícemi povidel a dobře promícháme.

ZAŠMŮRANÝ REGEMENT

25dkg domácího tvarohu, 25dkg hladké a 25dkg polohrubé mouky, 1 vejce - zamísíme hladké těsto, lžičkou z něj odkrajujeme malé noky a vaříme je v mírně osolené vodě 7 minut. Nakonec přecedíme a chladnou vodou prolijeme. Dáme do mísy, omastíme máslem a přelijeme trnkovou omáčkou. Můžeme ještě posypat strouhaným tvarohem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

Fíííra

Fíííra

Je autorem 527 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Knedlíky  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Švestková povidla  g 0 kcal
Uzené  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat