Smetanová omáčka s májovkami

  • Smetanová omáčka s májovkami
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 11.6.2016

Pracovní postup

Májovky nakrájejte na malé kousky, přidejte kmín, sůl a na másle poduste doměkka. Potom zalijte vývarem a přidejte smetanu zahuštěnou moukou (1 lžíci si nechte stranou). Za stálého míchání povařte 5 minut, přidejte předem povařené a pokrájené ucho Jidášovo a dochuťte citronovou šťávou. Pak přestaňte zahřívat a zjemněte žloutkem rozmíchaným ve zbylé smetaně. Podávejte k vařenému hovězímu masu s bramborem nebo knedlíkem.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autor receptu

Eva Kouklíková

Eva Kouklíková

Je autorem 185 receptů
Sledovat autora

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Citronová šťáva  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Mouka hladká  g 0 kcal
Smetana  g 0 kcal
Žloutek  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat