Recept Houbová bešamelová omáčka

  • Recept Houbová bešamelová omáčka
  • Recept Houbová bešamelová omáčka
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012

Pracovní postup

Ze všeho nejdříve si připravte bešamelovou omáčku z jíšky a 400 ml mléka. Odstavte ji a zpěňte si na másle nadrobno nakrájenou cibulku. Do cibulky přidejte plátky hub, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Takto připravené houby přidáme do základní bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme. Houbovou omáčku podáváme s vařeným hovězím či ztracenými vejci, klidně s těstovinami, dle chuti.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Lucie Krebsová

Lucie Krebsová

Je autorkou 476 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cibule  g 0 kcal
Houby  g 0 kcal
Máslo  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat