Domácí tymiánový sirup

Domácí tymiánový sirup
Autorka receptu nenahrál žádné fotky, pošlete nám tu Vaši!
Předchozí Následující
Nahrát fotku
Recept publikován 26.10.2013

Pracovní postup

Do kastrůlku vlijte studenou vodu a vsypte do ní cukr. Nechte společně na mírném plameni svařit tak, aby se cukr zcela rozpustil. Na hrnek vody budete potřebovat cca 12g tymiánu. Sušený nebo čerstvý. Stáhněte z „ohně“ a vsypte tymián. Nic neceďte, tymián nechte v cukrové vodě louhovat až do úplného vychladnutí. Klidně přes noc. Pak už jen přeceďte nejlépe přes sítko nebo plátýnko. Pokud jste použili méně cukru, můžete dosladit medem a dodat sirupu další účinné látky. Nalíváme do skleněných lahviček a uchováváme nejlépe v lednici.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Barbora Gondrová

Barbora Gondrová

Je autorkou 254 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Med  g 0 kcal
Třtinový cukr  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat