Bezinková štáva

  • Bezinková štáva
  • Bezinková štáva
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 16.5.2013

Pracovní postup

Bezinky prolisujeme na strojku na ovoce nebo rozmixujeme a přecedíme.V teplé vodě rozpustíme cukr a kyselinu citronovou,promícháme jí s bezinkovou štávou,plníme do sklenic nebo lahví a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 stupnů.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Mišička

Mišička

Je autorkou 25 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Cukr krystal  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat