Staňte se našimi fanoušky na:

Roláda s čokoládovým tvarohem - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni, za stálého míchání spojíme se smetanou a rumovým aroma (kdo chce, dá rum). Vyšleháme máslo s cukrem a tvarohem na hladký krém. Po lžících vmícháme čokoládovou směs a 3/4 krému rozetřeme na plát těsta a srolujeme do rolády. Celý povrch potřeme zbytkem krému a na vršek nastříkáme zdobičkou "hřeben". Ještě ozdobíme třešněmi (případně višněmi) a můžeme i lístky meduňky. Roládu necháme v lednici 20 minut tuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!