Staňte se našimi fanoušky na:

Piškotová roláda co se netrhá - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, po lžících do něj zašleháváme cukr a pak jeden po druhém žloutky, úplně nakonec zlehka vmícháme obě prosáté mouky. Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem a rozetřeme ho, pečeme 10-12 minut na 180°C. Upečený plát vyklopíme papírem vzhůru na čistou utěrku posypanou moučkovým cukrem. Papír opatrně sloupneme plát i s utěrkou srolujeme a necháme vychladnout na mřížce. Potom plát rozbalíme, utěrku sundáme a roládu máme hotovou. Plníme podle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!