Staňte se našimi fanoušky na:

Ovocný koláč z křehkého těsta

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto rozválíme na plát a vyložíme formu 20x30 cm. Dno u okraje propícháme špičkou nože. Těsto necháme ztuhnout asi 30 minut v lednici. Korpus pečeme na 180°C dorůžova. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a pudinkem, vmícháme podmáslí, přidáme žloutky, citronovou kůru i šťávu, aroma a špetku soli. Náplň nalijeme na předpečený korpus, poklademe ovocem a pečeme 30-40 minut na 160°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!