Staňte se našimi fanoušky na:

Makové Švýcarky

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykynuté těsto rozválíme na 3 mm silný plát,který potřeme makovou nebo tvarohovou náplní. Stočíme jako štrůdl a nakrájíme na 3,5 cm široké kousky. Každý kousek vařečkou v polovině zmáčkneme -tak aby se okraje zvedly. Dáme péct a vychladlé pocukrujeme. Chci vyzkoušet ještě ořechovou náplň a nebo jen skořicový cukr-tak uvidíme-zda nám budou taky chutnat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |5. června 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!