Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí kung pao

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
130× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve se pusťte do marinády: smíchejte 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje a 1 lžíci solamylu. Do marinády naložte kuřecí maso tak, aby se v ní obalily všechny kousky. Přiklopené dejte na půl hodiny do ledničky. Mezitím udělejte omáčku, v malé míse smíchejte zbylé víno, sójovou omáčku, olej a zbylý solamyl, přidejte ocet a třtinový cukr. Poté vmíchejte i jarní cibulky, nožem rozmělněný česnek a arašídy. Kuřecí maso zprudka opečte na pánvi, až zbělá a uvnitř bude propečené, přidejte omáčku. Nechte zhoustnout. Podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |11. května 2013
vypadá to skvěle. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
jana.h |19. března 2013
zkusím Odpovědět
Aidel |3. března 2013
Líbí se mi co člověk, to vlastní recept na kung-pao :) Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Čínská klasika. Odpovědět
Šuldeska |16. února 2013
Určitě výborné. Odpovědět
Jana7215 |27. ledna 2013
vyzkouším zajímavé Odpovědět
freya |18. ledna 2013
také vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |9. ledna 2013
To nemá chybu!! Odpovědět
sojka30 |22. prosince 2012
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!