Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kamila.paterova|21. června 2013
vyzkouším Odpovědět
šupina73|9. května 2013
uloženo Odpovědět
adriana.kohutova|8. května 2013
miluju kuře na paprice a neumím udělat, tak s tímto receptem už snad zvládnu, díky :-) Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
máme rádi Odpovědět
DEVERUS|11. března 2013
milujj Odpovědět
jarka52|8. března 2013
miluji ji kuře na paprice taky obírám maso Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!