Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. března 2013
Můj tip - maso do omáčky oberu, lépe se to konzumuje a nabírá. Odpovědět
antonin.vavrik |28. února 2013
Moje zamilované Odpovědět
jana.remkova.7 |21. února 2013
Moje vnučky by se za tímto jídlem utloukly:-) Odpovědět
pavlinf |19. února 2013
mňam Odpovědět
slavuska |19. února 2013
klasika, dobrá klasika Odpovědět
pavlinka198|26. března 2014
mňam,to my můžem Odpovědět
hadicevlcice|8. ledna 2014
znam je to velice dobry obed :-) Odpovědět
pavla.razova.3|7. ledna 2014
smetanové omáčky mám ráda Odpovědět
speedy|7. ledna 2014
mi ji take mame moc radi, a moje maminka ji take delala moc Rada, mnammi moc dobre Odpovědět
sabuska.rozlivkova|22. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!