Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Leia |6. května 2013
nejradši mám s rýží :-) Odpovědět
gwendy |6. května 2013
:-) Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
stary dobry recept Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
klasika Odpovědět
evahu |5. května 2013
máme rádi Odpovědět
Gabrielle |5. května 2013
máme ho moc rádi Odpovědět
martina.molerova |5. května 2013
mame radi cela rodina.jen bez kostííí Odpovědět
eviti |5. května 2013
znám- je to dobré Odpovědět
oloušek |5. května 2013
skvělé Odpovědět
water |5. května 2013
hned bych ochutnala:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!