Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |12. května 2013
výborné Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
super ;) Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
hmm...dala bych si:-) Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, to je dobrota.. ;o) Odpovědět
maka |9. května 2013
mnamka, krásné Odpovědět
kla4 |8. května 2013
:) Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
to vypadá moc dobře :) Odpovědět
Linda |6. května 2013
zkusím Odpovědět
suchohribek |6. května 2013
Dala bych si. Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
chystám se na tento týden .-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!