německá kuchyně

německá kuchyně

Typickým znakem německé kuchyně jsou pečené párky a klobásy se zelím a pivem. I když masité pokrmy patří v německu mezi oblíbené, tak je tato kuchyně velice rozmanitá. Stejně jako je německo rozděleno na regiony, tak i kuchyně je tímto rozdělením ovlivněná. Jednotlivé regiony mají svoji charakteristiku. Jižní regiony jsou ovlivněné například kuchyní švýcarskou, rakouskou i francouzskou. Severoněmecká kuchyně je ovlivněna prvky skandinávskými.

Nalezeno celkem 114 receptů

Filtrování receptů
  • Kategorie receptu

    Pokud chcete recept z konkrétní kategorie, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte kategorii receptu

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 kategorií

    Výběr z kategorií

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Typ receptu

  • Složitost receptu

  • Potřebný čas

  • Náklady

  • Speciální strava

  • Kuchyně

    Pokud chcete hledat recept dle země původu, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte typ kuchyně

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 1 typů kuchyně

    Výběr z kuchyní

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Příležitost

    Pokud chcete hledat recept dle příležitosti, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Vyberte příležitost

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 příležitostí

    Výběr z příležitostí

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

  • Ingredience

    Pokud chcete recept z konkrétních ingrediencí, klikněte na tlačítko plus a zvolte požadované možnosti.

    Upravit filtr

    Výběr ingrediencí

    Přidat do filtru

    Vybráno celkem 0 ingrediencí

    Vyberte prosím suroviny či podmínky, které mají obsahovat hledané recepty...

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat