Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička dle Mistra Jana

Autor receptu: petr.helman.5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáček vymažeme pár kapkami olivového oleje a vyložíme slaninou. Na slaninu položíme naklepané, osolené a opepřené plátky krkovičky a pomažeme směsí hořčice a kečupu. Dále přidáme na kolečka pokrájenou cibuli. Poté klademe na kolečka krájené brambory,kdy každou vrstvu okořeníme solí, pepřem, majoránkou a drceným česnekem. Poslední vrstvu co se do pekáčku vejde navíc ještě opatrně pokapeme olejem. Pečeme většinu času přiklopené druhým pekáčkem, nebo alobalem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |26. května 2013
ukládáme Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
dobrý Odpovědět
freya |5. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
dělám podobný recept Odpovědět
ohen |12. února 2013
lákavé Odpovědět
trnecek |1. února 2013
recept se mi moc líbí Odpovědět
bresta|7. června 2013
Dám si říct Odpovědět
Aggie|22. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!