Staňte se našimi fanoušky na:

Katův šleh s bramboráčky

Autor receptu: jawesy (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
604× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omáčka: Na oleji necháme zpěnit cibulku když je do zlatova přidáváme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme. Potom postupně přidáváme nadrobno nakrájenou zeleninu, kápii, okurku, rajčata. Když je maso hotové přidáváme s rozvahou kečup. Bramboráčky (příloha): 1. Brambory oloupeme, omyjeme, na jemno nastrouháme 2. Vodu částečně slijeme a přidáme sůl, pepř, majoránku, rozetřený česnek, rozklepnutá vejce, hladkou mouku, mléko podle potřeby (aby těsto nebylo tuhé) a zamícháme ve středně husté těsto 3. Do rozehřátého tuku klademe lžící bramborové těsto, vidličkou rozetřeme na placku a osmažíme po obou stranách dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ice|9. února 2014
super :) Odpovědět
Marci1|2. února 2014
1+ Odpovědět
JitaRoj|23. ledna 2014
mňam Odpovědět
Lada 3|23. ledna 2014
určitě zkusím :-) Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|17. ledna 2014
ja dělam z vepřoveho masa katůš šleh je to mnamka Odpovědět
Jana 9|15. ledna 2014
já dělám katův šleh z vepřového,z kuřecího vyzkouším Odpovědět
LudmilaLud|14. ledna 2014
výborný :-) Odpovědět
barbora 3|9. ledna 2014
dělá mamča, dobrota Odpovědět
dinulinka|5. ledna 2014
z kuřecího to bude ňamkové... Odpovědět
miroslav.kacele|27. prosince 2013
to ještě existuje? před dvaceti lety byl kaťák hit ale kdo by to chtěl jíst dnes. a navíc šleh byl vždy z vepřového masa ne z kuřecího. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!