Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kližka na hořčici

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
74× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme, dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |14. května 2013
dobrota Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
hm lakavé zkusim Odpovědět
Janka D. |25. března 2013
juuuuuuuuuu Odpovědět
JanaB |25. března 2013
Jsem ráda, že vám chutnalo. Odpovědět
lvodakova |25. března 2013
vyzkoušeno, a opravdu vynikající!!!!! Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
lvodakova |20. března 2013
určitě zkusím, stále jsem hledala něco s hovězím masem a těstovinou, tak tisknu a pak vložím fotku :) Odpovědět
Peťule.m |27. února 2013
dala bych si :) Odpovědět
klara4 |20. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!