Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš v chlebu

Autor receptu: edita.albrechtova (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
54× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle opečeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Přisypeme nakrájené maso, osmahneme, přidáme protlak a mletou papriku, lehce zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a kmín, pod poklicí zvolna dusíme. Když je maso měkké, guláš podle potřeby zahustíme chlebem, dochutíme majoránkou a česnekem. Krátce povaříme. Papriku i žampiony očistíme, nakrájíme a přidáme do guláše. Z kulatých chlebů uřízneme vršky, vydlabeme a plníme. Přeji dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

water |5. května 2013
mňamka:-) Odpovědět
oloušek |5. května 2013
v chlebu jsou vždy dobrý jídla, mnam Odpovědět
slavuska |5. května 2013
zajímavé Odpovědět
zdena.vogelova|23. února 2014
to určitě vyzkouším Odpovědět
jarynber|2. února 2014
velice jedlé Odpovědět
hadicevlcice|2. února 2014
tak takle jsem ho jeste nejedla, vyzkousim :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!